Over SB Electronics

Onze achtergrond

Wij zijn SB Electronics, een merk in wit- en bruingoed. SB is al 17 jaar actief en bekend op de zakelijke markt. Door betrouwbare producten en een effectieve service heeft SB op deze markt een bewezen staat van dienst.

Al jaren worden onze producten zowel nationaal als internationaal gebruikt. Ons afzetgebied reikt verder dan onze landsgrenzen. Zo vind je onze producten inmiddels ook in Duitsland, België, Denemarken en zelfs in Groenland!

We bedienen in deze landen een breed scala aan klanten. Zo worden onze producten gebruikt in militaire kazernes, gevangenissen, politiebureaus, zorginstellingen,  universiteiten, ziekenhuizen, asielzoekerscentra en ga zo maar door. Doordat onze artikelen al lange tijd ingezet worden bij zware gebruikersgroepen weten wij wat de zwakke plekken van apparatuur kunnen zijn. Op exact die punten zijn onze producten dan ook versterkt en verbeterd.

Bij SB leggen we veel nadruk op kwaliteit en duurzaamheid, en streven we ernaar om onze klanten zowel continuïteit als betrouwbaarheid te bieden. We hebben ons laten certificeren volgens verschillende (inter)nationale normen om onze toewijding te ondersteunen. Deze certificeringen fungeren als bewijs van ons voortdurende streven naar verbetering en het leveren van hoogwaardige diensten. Samen met een team van 130 collega's werken we dag in dag uit om onze producten te optimaliseren, waardoor we al jarenlang moeiteloos voldoen aan de hoge standaarden en kwaliteitseisen van onze klanten. Bovendien vinden we een eerlijke werkwijze binnen de keten erg belangrijk. Daarom hebben we ook een gedragscode voor leveranciers opgesteld.

Inmiddels is ons assortiment ook beschikbaar gesteld voor particulieren via ons dealernetwerk van vakhandelaren. Om onze groeiende groep klanten op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn, zijn wij op dit moment bezig met de realisatie van kantoor en magazijn uitbreiding. Hiernaast vind je een impressie.

Over SB Electronics

Onze pijlers

3 jaar garantie

3 jaar garantie

Geen gedonder en fratsen, service waar je op kunt rekenen. Niet standaard 2, maar 3 jaar lang garantie!

Snelle klachtafhandeling

Snelle klachtafhandeling

Wanneer er wat mis is met een SB artikel nemen wij dat zeer serieus. We pakken het direct op en komen zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Nederlands merk

Nederlands merk

SB is internationaal actief, maar een echt Nederlands bedrijf. Het hoofdkantoor, distributiecentrum, en serviceafdeling bevinden zich dan ook in Nistelrode, Noord-Brabant

Ontwikkeld voor de zakelijke markt

Ontwikkeld voor de zakelijke markt

Door onze producten en service blijvend te verbeteren, voldoet SB al jaren moeiteloos aan de hoge standaarden van de zakelijke markt.

Een servicegericht merk in wit- en bruingoed.

Product toegevoegd aan bestelling

Naar huidige bestelling
Verder winkelen