Garantie

3 jaar garantie

SB Electronics is groot geworden op de zakelijke markt. Vooral bij zakelijke gebruikers is het belangrijk dat een apparaat betrouwbaar en degelijk is. Om aan de hoge standaard van de zakelijke markt te kunnen voldoen hebben wij onze producten door de jaren heen op allerlei fronten verbeterd. Wij staan volledig achter ons assortiment en niet voor niets geven wij in plaats van standaard 2 jaar, 3 jaar volledige garantie.

10 jaar garantie

De motor van je wasmachine is een essentieel onderdeel en daar moet je op kunnen bouwen. Naast de standaard 3 jaar garantie op alle producten geven we daarom ook nog eens 7 jaar extra garantie op onze Inverter wasmachine motoren.   

Hoe onze garantie werkt

Onze garantie werkt vrij simpel, het is no-nonsense. Het is niet nodig om je producten te registreren. Wanneer je defect binnen de garantie valt worden er ook nooit reparatiekosten, kosten voor onderdelen of voorrijkosten gerekend. Mocht er een garantie probleem ontstaan, dan bieden we snelle en efficiënte oplossingen. Bij SB Electronics staan we altijd klaar om onze klanten te helpen. Alle details over onze garantievoorwaarden kunnen hier bekeken worden.

Ik heb een probleem met een product

Product toegevoegd aan bestelling

Naar huidige bestelling
Verder winkelen